Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs Strongmen și concerte Lidia Buble și Proconsul la Carei
Centrul Cultural Carei  - Duminica, 7 August 2016

Sâmbătă, în cadrul celei de-a şasea zi a Festivalului AugustFest de la Carei, cuvântul de ordine a fost distracţia. Muzica uşoară şi invitaţii au reprezentat ingredientele perfecte pentru o seară de neuitat.

    
Programul a fost deschis de doi tineri şi talentaţi careieni, care în acest an au avut performanţe deosebite în domeniul muzicii uşoare, la nivel naţional. Aceştia au fost îndrumaţi de profesorul Szűcs József.

Niculina Pop, solistă în cadrul formaţiei Castelanii de la Centrul Cultural Carei, a obţinut două premii importante în luna aprilie a acestui an: Trofeul Festivalului Concurs Internaţional „Kronstadt Masterfest” de la Braşov, categoria 15-18 ani, şi Locul al III-lea la Festivalul Concurs Internaţional de Interpretare Vocală „Muzică pentru toţi” de la Baia Mare, iar Manuel Chivari a participat la concursul naţional de talente „Românii au talent”, organizat de un cunoscut canal de televiziune naţional, unde s-a clasat pe locul al cincilea în finala care a avut loc în luna iunie a acestui an, impresionând juriul şi o ţară întreagă prin vocea şi talentul său.

Celor doi tineri li s-a înmânat o diplomă de merit pentru aceste rezultate, din partea Direcţiei de Cultură a Municipiului Carei.

Prima invitată a serii, cântăreaţa Lidia Buble, a transformat recitalul într-un show de neuitat, publicul fredonând pe toată durata spectacolului cunoscutele melodii „Noi simţim la fel”, „Forever Love” sau „Le-am spus şi fetelor” alături de îndrăgita artistă.  Cunoscuta formaţie bucureşteană Proconsul a continuat programul în aceeaşi notă, reuşind să magnetizeze cei peste 2.000 de spectatori prezenţi în parcul din Carei, atât cu piesele ritmate precum „Mi-ai luat inima”, „Spune-mi despre noi”, cât şi cu inconfundabilele balade precum  „Cerul”, „Pentru tine” sau „Zbor”.
În aceeaşi zi, începând cu ora 18 s-a desfăşurat cea de-a noua ediţie a concursului internaţional de forţă STRONGMAN Carei, organizat de Asociaţia Sportivă  „Fit Force” Carei.

În cadrul concursului s-au înscris zece concurenţi din România, Ungaria şi Republica Moldova.  La ediţia din acest an a concursului STRONGMAN Carei au participat, în calitate de invitaţi speciali şi de arbitri, campionul la concursuri internaţionale de strongman Mircea Pârjol şi campionul la concursuri internaţionale de powerlifting  Florin Lupaş, membru al echipei naționale de powerlifting a României.     
Câştigătorii acestei ediţii au fost: Vladimir Comorcovschi  „Vikingul”, din Bucureşti - locul I, Vlad Leahu „Tancu”, din Bucureşti - locul II, iar pe locul al treilea s-a clasat Ştefan Roşca din Republica Moldova. Câştigătorii au primit cupe, medalii şi premii în bani. 

Tags: lidia buble  proconsul  strongmen  augustfest  carei  
1903 vizite
Distribuie pe