Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Festivalul La Dâmburi 2016, în acest week-end în Parcul UFO
La Dâmburi Team  - Marti, 30 August 2016

Asociaţia SamStudia revine şi anul acesta cu Festivalul La Dâmburi, care va avea loc în perioada 2 - ­3 septembrie în Parcul UFO situat în cartierul Micro 17 din Satu Mare.

În cadrul festivalului veţi putea lua parte la o multitudine de activităţi şi evenimente menite să vă stimuleze starea de spirit şi gândirea pozitivă. Astfel, la categoria muzică, vineri, 2 septembrie, începând cu ora 18:00 ne vom bucura de recitalurile artiștilor Denis Szanto, Nava Mamă, Palma Hills şi Robin and the Backstabbers. În data de 3 septembrie, începând cu ora 18:00 line-­up-­ul va fi alcătuit din Lost Surprise, Estinca, Omu Gnom şi Argatu’, precum şi de muzica electronică a unor tineri DJ sătmăreni precum: IrishDub, Bogz, Method-X, Brit, Netscape, Bipolar, Spectrum, Rafa, Rikz, Pumi.

Ca în fiecare an, în materie de sport, îndemnăm tinerii la mişcare cu două competiţii de fotbal şi streetball, unde cele mai bune echipe vor fi premiate. Alături de competiţiile sportive va fi şi provocarea „Rege pe deal”, care va îndemna tinerii la diferite activităţi menite să sporească voia bună.

Deoarece ne propunem să susţinem creativitatea în rândul tinerilor, îi invităm să participe și la atelierele de creaţie ale festivalului şi, de asemenea, cei nostalgici vor avea ocazia să retrăiască momentele copilăriei jucând diferite jocuri. În plus, tinerii vor lua parte la ateliere de educație ecologică, acestea făcând parte din programul proiectului ”Parcul UFO”, implementat tot de asociația SamStudia, în cadrul programului Spații Verzi Urbane, finanțat de către MOL România și Fundația pentru Parteneriat.

Echipa La Dâmburi din acest an este formată din peste 100 de tineri care au lucrat împreună pentru a aduce culoare oraşului lor drag. Vă aşteptăm în număr cât mai mare atât vineri, cât şi sâmbătă în parcul UFO din cartierul Micro 17.

Veniţi să petrecem ce le mai faine momente împreună! Satu Mare be there!

Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Satu Mare și al Consiliului Local Satu Mare, prin Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu", precum și cu susținerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare. Partenerul principal al evenimentului este Dräxlmaier, iar partenerii media principali sunt Informaţia Zilei şi Informaţia TV.

Tags: festival  la damburi  parc  ufo  


2292 vizite
Distribuie pe