Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Națională a Ciprului a fost marcată la Carei
Centrul Cultural Carei  - Vineri, 30 Septembrie 2016

Direcția de Cultură și Turism a Municipiului Carei continuă proiectul denumit „Zile Naționale ale Țărilor UE”, relansat în 16 februarie anul acesta și având tema Clădiri Reprezentative, care are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale ale țărilor membre din Uniunea Europeană.     

Cuocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Republicii Cipru, Direcția de Cultură și Turism a municipiului Carei a expus vineri, o colecție de zece imagini despre clădiri reprezentative din Cipru.     

Ziua Națională a Republicii Cipru este sărbătorită la data de 1 octombrie și reprezintă proclamarea independenței Republicii, care a avut loc la 1 octombrie 1960.     

Imaginile sunt expusepe gardul care înconjoară parcul dendrologic din jurul Castelului Károlyi din Carei și pot fi admirate timp de o săptămână.     

Fotografiile au fost puse la dispoziție prin bunăvoința Mioarei Adamopoulou și Florinei Mureșan, repezentante ale Ambasadei Republicii Cipru în România și a ambasadorului Republicii Cipru în România, E.S. Dl. Dimitris Hatziargyrou, cărora le aducem mulțumiri pentru sprijin. 

Tags: ziua nationala  cipru  carei  
1378 vizite
Distribuie pe