Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Națională a Spaniei, marcată la Carei
Centrul Cultural Carei  - Miercuri, 12 Octombrie 2016

Direcția de Culturăși Turism a Municipiului Carei continuă proiectul denumit „Zile Naționale ale Țările UE”, relansat în 16 februarie anul acesta și având tema Clădiri Reprezentative, care are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale ale țărilor membre din Uniunea Europeană.    

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Regatului Spaniei, reprezentanții Direcției de Cultură și Turism a municipiului Carei au expus azi,12 octombrie 2016, o colecție de zece imagini despre clădiri reprezentative din Spania.     

Ziua Națională a Regatului Spaniei, cunoscută și ca „Dia da Hispanidade” adică„Ziua Hispanităţii” este sărbătorită la data de 12 octombrieși reprezintă data la care Cristofor Columb descoperea America, 12octombrie 1492.

După acel moment, Spania a început un amplu procesde colonizare în emisfera vestică.     

Imaginile sunt expuse pe gardul care înconjoară parcul dendrologic din jurul Castelului Károlyi din Carei și pot fi admirate timp de o săptămână.

Fotografiile au fostpuse la dispoziție prin bunăvoința doamnei Rozalia Petcu, reprezentat al Ambasadei Spaniei la București, căreia îi aduce mmulțumiri pentru sprijin.     

Fotografiile aparțin: „Instituto de Turismo de España-Turespaña”. 

Tags: ziua nationala  spania  carei  expozitie foto  
1599 vizite
Distribuie pe