Locale Altele
Sambata, 6 Iunie 2020
Sam, 6 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Formația Canarro susține un concert la MusiCat
Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” Satu Mare  - Miercuri, 26 Octombrie 2016

Vineri, 28 octombrie sătmărenii sunt invitaţi la o excursie muzicală în jurul lumii: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” şi MusiCat au invitat formaţia Canarro pentru o iniţiere în muzica tango, bossa-nova, gipsy jazz şi în general, în lumea fermecătoare a world music.

Istoria trupei începe în 2002, sub forma unui duet de muzică stradală pe acordeon şi vioară, membrii fondatori fiind prieteni din copilărie. În forma actuală, reperiul este alcătuit din piese renumite şi binecunoscute, regândite în ritmuri de tango, de django swing, cu elemente de bossa-nova.

 Canarro este printe puţinele formaţii din Europa Centrală care îmbină tradiţionalul gipsy jazz cu stilul maestrului Django Reinhardt, aducând elemente jazz şi swing din anii `30, cu multă improvizaţie şi originalitate.

Organizatorul evenimentului este Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, concertul începe vineri de la ora 21.30, iar intrarea este liberă. Rezervările se pot face la telefon 0743 933 541 sau pe pagina de facebook MusiCat Caffe & Pub.

Repertoriul bogat, ritmurile exotice vor aduce atmosfera oraşelor mediterane, a Parisului interbelic sau chiar pulsul muzicii balcanice pe scena MusiCat! Vă aşteptăm!

Tags: concert  musicat  canarro  
3964 vizite
Distribuie pe