Locale Altele
Luni, 15 Aprilie 2024
Luni, 15 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dublă lansare de carte și one man show la Teatrul din Carei
Centrul Cultural Carei  - Marti, 8 Noiembrie 2016

Asociaţia Culturală „Teatrul Genesis” Satu Mare, sub genericul „Talk Show”, un concept gândit şi creat deactorul Carol Erdös ,vă invită joi, 10 noiembrie 2016,începând cu ora 18.00 la Sala Teatrului Municipal din Carei la un dublu eveniment: lansarea a două cărţi, una de proză „Sub cuvinte sunt eu” şi una de poezie „Spovedanie în 69 de respirări”, semnate de îndrăgitul actor sătmărean Radu Botar şi spectacolul de teatru „Treisprezece”, adaptare scenică după „Telegrama” de Aldo Nicolaj, avându-l ca protagonist pe actorul Cornel Miron.

Regia spectacolului îi aparţine lui Radu Botar, scenografia este realizată de Maria V. Botar, coregrafia şi mişcarea scenică aparţinând Gabrielei Tănase.

După lansarea celor două volume semnate de Radu Botar, care va avea loc în foaierul teatrului careian, cei prezenţi vor putea urmări, în sala teatrului şi piesa regizată de acesta, „Treisprezece”,adaptare scenică după „Telegrama” de Aldo Nicolaj, avându-l ca protagonist pe actorul Cornel Miron.

Cărţile prezentate în cadrul evenimentului de joi, au fost scrise de actorul Radu Botar în urma experienţelor trăite de acesta după ce a fost diagnosticat cu cancer în stadiu incipient, în urmă cu un an. Acesta ne prezintă emoţiile şi suferinţele prin care a trecut, ajungând să învingă,în cele din urmă, boala.          

Preţul unui bilet, valabil pentru ambele evenimente, este de 5 Ron. Biletele se pot procura de la Centrul Cultural Carei, sau la faţa locului, înainte de spectacol. Informaţii la telefon: 0261.865.006.              

 

Tags: lansare carte  radu botar  one man show  
1512 vizite
Distribuie pe