Locale Altele
Marti, 20 Octombrie 2020
Marti, 20 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tenorul Norbert Nagy organizează concert caritabil pentru pediatrie
SM Online  - Duminica, 18 Decembrie 2016

Tenorul Norbert Nagy împreună cu prietenii săi vă invită vineri, 23 Decembrie de la ora 18 să luați parte la un spectacol caritabil de excepție, în care spiritul Crăciunului și bucuria de a dărui să se îmbine.

Spectacolul „Cadou pentru suflet” va avea loc în sala Teatrului de Nord, din dorința de a oferi o ambianță deosebită celor prezenți și de a promova clădirile reprezentative ale municipiului. Norbert Nagy, Romina și Cristi Totpati, Răzvan Pap, Beata Pap și micuța Nagy Blanka vor urca pe scenă, promițând momente muzicale deosebite.

Costul unui bilet este de 20 de lei iar sumele strânse în urma vânzării acestora va fi folosită pentru dotarea secției de Pediatrie a Spitalului Județean Satu Mare cu aparatură medicală.

 Necesarul secției este mare și vast, printre obiectele care urmează să se achiziționeze fiind: sterilizator pentru biberoane, pat de spital pentru sugar, pulsoximetru,  masă de înfășat dar și altele, în raport de suma strânsă.

De asemenea la intrarea în sala Teatrului de Nord va fi organizată și o tombolă pentru câștigarea unui tablou donat de pictorul sătmărean Robert Abkorivits, care s-a alăturat acestei campanii.

Biletele pot fi achiziționate de la magazinele Nagy Textile sau de la casa de bilete a teatrului. Acestea se vor vinde doar în limita locurilor disponibile pe scaune. 

Tags: concert  caritate  tenor  nagy norbert  
955 vizite
Distribuie pe