Locale Altele
Miercuri, 21 Octombrie 2020
Mie, 21 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs regional de poezii și desene Eminescu 2017 la Carei
Centrul Cultural Carei  - Luni, 9 Ianuarie 2017

Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural„Gróf Károlyi” organizează cea de-a 11-a ediție a concursului regional de recitări „Mihai Eminescu” în 27 ianuarie 2017, la Centrul Cultural Carei, în Sala „Deák Endre”, conform următorului program:

- ora13.00 Clasele V-VIII, Limba română

-ora14.30 Clasele IX-XII, Limba română

-ora 15.15 Decernarea premiilor la concursul de desene și grafică cu tematica creațiilor eminesciene

-ora15.30 ClaseleV-VIII, Eminescu în altă limbă

-ora16.00 ClaseleIX-XII, Eminescu în altă limbă

Ediția din acest an se desfășoară pe două categorii distincte: ciclul gimnazial și ciclul liceal. O şcoală poate înscrie maximum 5 elevi într-o categorie.

Aceștia vor avea dreptul să recite o singură poezie, pe care o pot și citi.

Concurenții se pot înscrie și pentru secțiunea Eminescu în altă limbă (maghiară și germană). Premiile, la fel ca în anii precedenți, vor consta în diplome și cărți. Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei. 

Termenul limită de înscriere este 25ianuarie 2017,ora15.00.Înscrierea se face personal la Centrul Cultural Carei (lângă teatru) de luni până vineri, între ora 10.00 și ora 15.00 sau pe email la adresa:culturacarei@yahoo.com cu specificarea: pentru Concursul Eminescu. 

Concurs de desene și grafică

CentrulCultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovarea Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a treia ediție a concursului de desene și grafică avândca temă: simboluri și motive din creația eminesciană.

Concursul se desfășoară pe două categorii:clasele V-VIII și clasele IX-XII. Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen), având trecute la subsol numele, instituția de învățământ, clasa, numele profesorului coordonator și titlul lucrării.Un elev poate participa în concurs cu o lucrare.

Concursul se adresează oricărei instituții școlare, nu doar celor din municipiul Carei. Lucrările se vor depune la Castelul Károlyi (biroul 26), de luni până vineri între orele 10-15,până în data de25 ianuarie 2017, ora 15.00.Desenele vor fi expuse în cadrul unei expoziții în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi în perioada 1 – 9 februarie.

Premierea elevilor va avea loc,vineri, 27 ianuarie 2017, de la ora 15.15,la CentrulCultural Carei, în Sala „Deák Endre” în cadrul concursului regional de recitări „Mihai Eminescu”.Premiile vor consta în cărți și diplome. 

Tags: concurs poezii  desen  grafica  carei  
4265 vizite
Distribuie pe