Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Ziua Culturii Maghiare a fost marcată la Carei
Centrul Cultural Carei  - Vineri, 20 Ianuarie 2017

Cu ocazia Zilei Culturii Maghiare, la Carei au avut loc o serie de evenimente culturale.


Vineri, 20 ianuarie2017, de la ora 10.00, la biblioteca liceului romano-catolic „Josephus Calasantius” a avut loc un scurt moment artistic alcătuit din poezii și cântece, la care au participat elevi de la Liceul „Josephus Calasantius” și Centrul Cultural.


Tot de vineri 20 ianuarie 2017, în sala de simpozioane a Castelului Károlyi poate fi vizitată și expozițiade fotografii despre viața lui Kölcsey Ferenc, autorul imnului național al Ungariei, realizată de Centrul de promovare a turismului cultural și expoziția de cărți ale unor scriitori maghiari cunoscuți.

Evenimentele vor continua sâmbătă, 21 ianuarie 2017,de la ora 19.00 la  Buffalo Pub, unde va avea loc prezentarea volumului „A kilternani ősz”,aparținând poetului careian Ármos Lóránd. Invitați, poețiiBálint Tamás și Wellmann Éva din Odorheiu Secuiesc. Prezintă:Elek Tibor (Ungaria).


Organizatori: Centrul Cultural Carei, Direcția de Cultură Carei, Centrul de promovare a turismului cultural și Liceul romano catolic„Josephus Calasantius”.

Tags: ziua culturii amghiare  carei  manifestari  
970 vizite
Distribuie pe