Locale Altele
Duminica, 3 Iulie 2022
Dum, 3 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Asociația Mondială a Artiștilor Fotografi Maghiari a expus la Carei
Centrul Cultural Carei  - Luni, 6 Februarie 2017

Sâmbătă, 4 februarie 2017, de la ora 16.00 în sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi a avut loc vernisajul expoziției de fotografie a Asociației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari, desfășurată în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică.

Clubul Foto„Vasile Vénig László” Carei organizează acest eveniment în fiecare an, la Carei, în primul week-end al lunii februarie.     

Fotografiile expuse în cadrul expoziției au mai poposit la Budapesta, București, dar și în numeroase orașe din Slovacia, respectiv Ungaria.

Asociația Mondială a Artiștilor Fotografi Maghiari sărbătorește anul acesta cincisprezece ani de la înființare.     

În cadrul manifestării culturale a luat cuvântul Bikvalvi Zsolt, vicepreședinte al Clubul Foto „Vasile Vénig László” din Carei.

Acesta a adresat celor prezenți câteva cuvinte din partea fotoclubului careian, dar a transmis și gânduri din partea Asociației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari.    

Clubul Foto „Vasile Vénig László” din Carei se alătură, prin acest eveniment și prin expoziția de fotografie panoramică a lui Bikfalvi Zsolt, intituată 111°, Festivalului de Fotografie ,,Carol Pop de Szathmári - Szathmári Pap Károly”, eveniment al Asociației Euro FotoArt și desfășurat sub înaltul patronaj al Ministerului Culturii din România.

   

Tags: expozitie foto  carei  asocatia mondiala a artistilor maghiari  
1027 vizite
Distribuie pe