Locale Altele
Marti, 2 Iunie 2020
Marti, 2 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Hituri moderne pe vioară şi violoncel: Infusion Trio la MusiCat
MusiCat Satu Mare  - Joi, 16 Februarie 2017

MusiCat continuă seria concertelor live și în februarie, martie. În 2016 am adus, prin programul Cseh Tamas și cu sprijinul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu mai mult de 15 concerte live pentru sătmăreni, iar în acest an vom aduce alte formații deosebite, experiențe muzicale unice pentru publicul sătmărean.

Vineri, 17 februarie aducem singura formație ”looper” din regiune: Infusion Trio interpretează piese moderne de Maroon5, Calvin Garris, John Newman pe instrumente deosebite: vioară și violoncel electric, efecte speciale și loopere. Concertul începe, ca de obicei de la ora 21, prețul biletului este 15 lei.

Seria concertelor continuă în 25 februarie cu ritmuri funky prin Dokkerman & Turkeying Fellaz, în 10 martie vom găzdui cea mai renumită formaţie de rockabilly din Europa Centrală, Ed Philips and the Memphis Patrol.

În 24 martie soseşte Dirty Slippers cu piesele binecunoscute Republic, iar în 31 martie pregătim o maaaare surpriză pentru aniversarea de 10 ani a clubului MusiCat.

Concertele se organizează prin Programul Cseh Tamás, în parteneriat cu Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, recomandăm rezervarea meselor în timp util pe numărul 0743-933541 sau pe pagina facebook.com/musicatpub. Vă așteptăm! 

Tags: infusion trio  musicat  satu mare  
504 vizite
Distribuie pe