Locale Altele
Marti, 14 Iulie 2020
Marti, 14 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Municipiul Carei promovat la Târgul de Turism de la Budapesta
Centrul Cultural Carei  - Vineri, 3 Martie 2017

Municipiul Carei este promovat în cadrul standului Ministerului Turismului la Târgul de Turism Internațional „Utazás 2017”din Budapesta, care are loc în perioada 2-5 martie 2017 la complexul expozițional Hung Expo.     

Ministerul Turismului participă în acest an cu un stand naţional de 120 m², unde sunt prezenţi 32 de expozanţi reprezentând agenţii de incoming, destinaţii turistice şi prestatori de servicii turistice, Consilii Județene și Primării.         

Reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural din Carei au pregătit pentru acest an pliante, flyiere și broșuripentru vizitatori, precum și materiale de promovare a orașului și a prinicipalelor obiective din județul Satu Mare,dar și a evenimentelor culturale care vor avea loc în perioada următoare, mai ales în perioada estivală (Festivalul Primăvara Culturală Careiană „Bestfest”, „MiniFilm” Fest, Caravana filmelor TIFF, Festivalul Medieval „Villa Karul”, Festivalul „AugustFest”și Carei „JAZZFest”) pentru agențiile de turism prezente în aceste zile în pavilioanele de la Hung Expo.    

De asemenea, vor fi oferite agențiilor de turism informații în vederea alcătuirii pachetelor turistice pentru sezonul estival, dorindu-se includerea municipiului Carei și a locațiilor din județ în cât mai multe rute turistice pe care turiștii din țara vecină și nu numai, le vor alege.

Pe tot parcursul evenimentului vor fi distribuite materiale promoționale și va fi promovat și site-ul visitcarei.ro.         

La eveniment sunt prezenți și membrii tarafului Ceatăra, care promovează arta populară tradițională românească prin portul specific și prin muzica autentică din zona codrului și nu numai.        

Târgul de Turism Internațional „Utazás2017”din Budapesta a ajuns în acest an la cea de-a patruzecea ediție,reprezentând cel mai important eveniment din țara vecină, dedicat industriei turismului.    

Tags: carei  targ de turism  budapesta  
569 vizite
Distribuie pe