Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
Expoziție de desene cu vânzare, pentru sprijinirea familiilor sărace din municipiul Carei
Centrul Cultural Carei  - Duminica, 23 Aprilie 2017

Duminică la amiază, în sălile de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției caritabile de desene intitulată „365”, realizată de artistul careian Aurel Popp.

Evenimentul a fost deschis de Dragoș Georgescu, director al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, după care au mai luat cuvântul Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și creatorul lucrărilor, Aurel Popp, care a oferit detalii despre modul de realizare a desenelor și a adus mulțumiri celor care l-au sprijinit în demersul său.

Inedita expoziție, montată nonconformist, cuprinde 300 lucrări, care pot fi achiziționate de doritori, urmând ca sumele strânse să fie donate, cu ajutorul Centrului Social din Carei, unor familii de nevoiași.

Lucrările de desen și grafică nu abordează o temă anume, ci sunt trăirile din fiecare zi ale artistului, transpuse în grafică. Acesta, după cum a menționat și în cadrul vernisajului, și-a ales în fiecare zi câte un cuvânt cheie, de la care a pornit să creeze, dând frâu liber imaginației.

Lucrările pot fi vizionate timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal Carei, de marți până duminică, între orele 09.00 – 16.30. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Centrului Social din Cadrul Primăriei Municipiului Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Tags: desene  expozitie  caritate  carei  
856 vizite
Distribuie pe