Locale Altele
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Vin, 22 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Caravana TIFF a poposit la Carei
Centrul Cultural Carei  - Miercuri, 26 Iulie 2017

Pe o vreme nu tocmai favorabilă, prima seară a Caravanei TIFF la Carei a adunat totuși 200 de spectatori, dornici de a savura o adevărată comedie italiană. 

Filmul Complet străini / Perfetti sconosciuti, hitul de box office în Italia în 2016, în regia lui Paolo Genovese, a adus în atenția publicului un subiect actual, șianume, secretele fiecăruia dintre noi, care se află închise în”cutia neagră”, adică în telefonul mobil personal. Șapteprieteni buni iau cina împreună și propun un joc îndrăzneț:să-și pună telefoanele pe masă în timpul mesei și să-și arateunul altuia mesajele, email-urile și apelurile pe care le primesc.

Calmul aparent începe să se tulbure încet, dar sigur, pentru căies la iveală niște secrete. Publicula fost la înălțime, a savurat din plin momentele umoristice, iarla sfârșit, după bunul obicei al proiecțiilor în aer liber, a aplaudat.

CaravanaTIFF mai rămâne la Carei, azi (26 iulie) și aduce în atențiapublicului comedia românească: Două Lozuri, în regia lui Paul Negoescu, cu DorianBoguta,Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol, care interpretează rolul a treibărbați dintr-un mic orășel de provincie, care câștigă marele premiu la loto, însă nu după mult timp biletul nu mai e de găsit,așa că pornesc într-o călătorie să-l recupereze. 

Proiecția are loc în Parcul Dendrologic, de la ora 21.45, intrarea fiind liberă.

Tags: caravana tiff  ziua 1  carei  
687 vizite
Distribuie pe