Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Instruire de tehnică teatrală organizată de MASZIN la Oradea
Trupa Harag Gyorgy  - Vineri, 6 Octombrie 2017

Asociația Teatrelor Maghiare (MASZIN), fondată în lunii iunie al acestui an de către Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare, Teatrul Szigligeti din Oradea, Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara, Teatrul Aradi Kamaraszínház din Arad și Teatrul Tomcsa Sándor din Odorheiu Secuiesc, împreună cu Asociația de Tehnică Teatrală Maghiară organizează în perioada 13-14 octombrie un workshop de două zile destinat personalului tehnic al teatrelor maghiare din România.

Cursul de perfecționare (în limba maghiară și română) se va desfășura la Oradea, ca eveniment auxiliar al Întâlnirii Ansamblurilor Profesioniste Maghiare de Dans Popular din Ardeal.

Cursul de formare se va desfășura cu participarea unor specialiști în domeniu  al Asociația de Tehnică Teatrală Maghiară precum Schmid András (reprezentantul Christie Digital) – tehnici de proiectare, Pelyhe János (Pelyhe Kft), Kiss Péter (Palatul Artelor din Budapesta) și Böröcz Sándor (Lisys-Project Kft) - tehnici de lumini, respectiv Lakatos Gergely (Academia de Muzică) – tenhici de sonorizare.

La workshop s-au înscris 24 de participanți ai 12 trupe diferite. Toți cei interesați, sunt invitați la un al doilea modul al seriei cursurilor de perfecționare organizat în primăvara anului 2018.

Tags: tehnica teatrala  instruire  maszin  oradea  
648 vizite
Distribuie pe