Locale Altele
Marti, 2 Iunie 2020
Marti, 2 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cel mai titrat cover band Red Hot Chili Peppers, vineri la MusiCat
MusiCat   - Miercuri, 18 Octombrie 2017

Seria concertelor deosebite de la MusiCat continuă cu o formație de peste ocean: singura trupă cover, recunoscută de Red Hot Chili Peppers provine din Sao Paolo, Brazilia, iar vineri 20 octombrie vor prezenta cele mai tari hituri a formației legendare.

”Nimeni nu poate reda muzica noastră atât de fidel și autentic, ca ei” – a recunoscut Anthony Kiedis, liderul trupei mondiale RHCP, câștigător al 7 premii Grammy.

Membri formației de tribut sunt cei mai mari fani ai trupei originale, la concert imită stilul idolilor atât prin piese cât și prin vestimentație. Turneul Red Hot Chili Peppers by Organic sosește a treia oară în Europa iar acum, în premieră și la Satu Mare.

Dacă ți-a plăcut formația din anii 90, când rula videoclipul „Under the Bridge” zi și noapte pe MTV sau ai cântat împreună cu prietenii versurile de la Otherside, atunci poți retrăi acel feeling de Red Hot Chili vineri, de la ora 21 la MusiCat! 

Prețul unui bilet pentru acest concert exclusiv este de 35RON, pentru achiziționarea lor și pentru rezervări vă stăm la dispoziție pe 0743-933541. Locurile sunt limitate, grăbiți-vă pentru o experiență unică, marca Red Hot Chili!  

Tags: organic  red hot chili peppers  concert  musicat  
377 vizite
Distribuie pe