Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Mistery of Fashion, cu Paula Seling
SM Online  - Duminica, 7 Iunie 2009

Casa de Modă INEDIT a organizat sâmbătă seara un spectacol cu adevărat inedit la Teatrul de Nord, în care moda s-a împletit cu muzica în scopul sprijinirii culturii şi educaţiei locale.

 

Modelele Agenţiei Gaby’s Models au prezentat diferite colecţii originale INEDIT, dar aceasta n-a fost o simplă prezentare de modă, ci un show realizat după coregrafii pline de inventivitate, cu decoruri spectaculoase şi muzică de calitate.

 

Vedeta serii a fost Paula Seling, imaginea brand-ului INEDIT, care a susţinut un recital emoţionant în faţa unui public impresionat de frumuseţea ei răpitoare.

 

Spectacolul a fost organizat în scopuri de caritate, banii obţinuţi din vânzarea biletelor constituind un fond financiar pentru sprijinirea elevilor talentaţi de la Liceul de Artă „Aurel Popp” în continuarea studiilor la nivel universitar.

De-altfel, elevii au şi expus în holul teatrului costume create de ei înşişi, care au putut fi admirate şi chiar achiziţionate de cei interesaţi.

 

Sala teatrului a fost plină de un public inimos, care a apreciat cum se cuvine talentul, frumuseţea şi eleganţa de pe scenă. La organizarea evenimentului şi-au adus contribuţia şi cluburile Rotary, Rotaract, precum şi Salonul Expressive – Eva Czikai.
Tags: paula seling  mistery  fashion  
5966 vizite
Distribuie pe