Locale Altele
Duminica, 19 Mai 2024
Dum, 19 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lansare de carte semnată Elek Gyorgy la Castelul Karolyi din Carei
Centrul Cultural Carei  - Joi, 25 Ianuarie 2018

În Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc joi lansarea cărții „Lélek és test hálószobája” (Camera de relaxare a sufletului și trupului), semnată de Elek György.

Manifestarea a fost deschisă de Belényi Andrea, profesoară de limba maghiară, și Eugen Kovács, primarul municipiului Carei.

După alocuțiunile de deschidere a evenimentului, totul a decurs într-un mod informal, accesibil și mai profund din punct de vedere al temelor abordate de cei doi interlocutori ai lui Elek György, Szolomájer Tímea, învățătoare și coordonatoare a cercului de teatru amator în limba maghiară de la Centrul Cultural Carei, respectiv dr. Frigy Szabolcs, consilier școlar și lector universitar la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, departamentul Sociologie, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Discuțiile s-au extins trepat, astfel și cei prezenți au intrat în joc, ideile circulând libere între public, autor și cei doi moderatori. La finalul manifestării, cei prezenți au primit carte cu autograf din partea autorului.

Tags: lansare  carte  elek gyorgy  
4804 vizite
Distribuie pe