Locale Altele
Duminica, 5 Februarie 2023
Dum, 5 Feb 2023
Elevii premiați în concursul de desene ”Unirea Principatelor, prin ochi de copii”, organizat de ALDE Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 27 Ianuarie 2018

Sute de elevi ai claselor primare de la 12 școli din județ au participat la concursul de desene având ca temă Unirea Principatelor Române, la inițiativa Organizației de Femei ALDE Satu Mare.

Copiii au realizat peste 200 de desene în acuarelă, prezentându-și propria viziune despre Mica Unire, iar lucrările au fost expuse chiar în data de 24 ianuarie în fața sediului ALDE.

Juriul de specialitate format din artiști locali și profesori de desen din școlile sătmărene a notat lucrările copiilor în funcție de încadrarea în tema propusă, creativitate și originalitate, iar organizatorii au oferit nu mai puțin de 22 de premii constând în seturi de pictură profesionale, flipchart-uri și aviziere de plută.

În baza punctajului acordat de juriu, trei eleve de la școala ”Mircea Eliade” au oținut Premiul I. Ele sunt Casiana Boidache din clasa a III-a C, Aida Alhamedi din clasa a III-a A și Cristina Mureșan din clasa a IV-a D.

Premii aferente locurilor 2 și 3, respectiv mențiuni au mai primit elevi de la școlile ”Ion Creangă”, Lucian Blaga” și ”Octavian Goga”. ”Grigore Moisil” și ”Constantin Brâncoveanu” din Satu Mare, precum și cei de la școlile din Doba și Micula.  Toți copiii și-au primit premiile vineri, în cadrul unei mici ceremonii organizate la sediul ALDE Satu Mare.

Tags: concurs  desene  alde  
7062 vizite
Distribuie pe