Locale Altele
Miercuri, 1 Decembrie 2021
Mie, 1 Dec 2021
Teatrul de Păpuși Brighella susține un spectacol la Casa Meșteșugarilor
Trupa Harag Gyorgy  - Vineri, 2 Februarie 2018

Teatrul de Păpuși Brighella a Trupei Harag György susține pe data de 3 februarie începând cu ora 11.00 la Casa Meșteșugarilor o reprezentație în afara regimului de abonamente a spectacolului Cókmók sau spiridușul bosumflat din dulap.

Acest spectacol continuă inițiativa introdusă în această stagiune de către teatrul de păpuși, conform căreia în primul weekend al fiecărei luni se introduce în program un spectacol în afara regimului de abonamente.

Auziți sunetele în liniștea nopții... Târșâit? Tuse? Zgomote ciudate? Așa-i că da! Prea se poate că l-ați auzit pe neliniștitul, veșnic călătorul… Singuraticul Supăratul Spiriduș Călător! Cókmók găsește un dulap părăsit. Hainele din acest dulap îl roagă pe spiriduș să îi ajute să scape de molii. Reușește oare să facă rost de levănțică făcătoare de minuni?

Distribuția: Bandura Emese, Bandura Tibor, Nagy Anikó și Nagy Tamás. Imagine vizuală: Török Ágnes inv. laureat al premiului Blattner Géza, compozitor: Bornai Szilveszter inv., Regizor tehnic și sufleur: Liegner Zsolt.

Toți cei interesați, pot achiziționa bilete la prețul de 10 lei la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail szervezes@harag.eu.

Tags: spectacol  teatru  papusi  
3975 vizite
Distribuie pe