Locale Altele
Miercuri, 5 Octombrie 2022
Mie, 5 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oana Stoica Mujea şi-a lansat romanul poliţist „Indicii anatomice” la Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 11 Iunie 2009

Considerată deja o „doamnă a romanului poliţist românesc”, piteşteanca Oana Stoica Mujea şi-a lansat joi cea mai nouă operă în premieră naţională la Satu Mare.

 

Este vorba despre „Indicii anatomice”, un roman poliţist a cărui acţiune se petrece chiar la Satu Mare, iar unele personaje sunt cât se poate de reale şi cunoscute în oraşul de pe Someş, ca de exemplu buna prietenă a autoarei, directorul Gazetei de Nord-Vest, Crina Dunca.

 

Numeroasele referiri la scandaluri de presă binecunoscute dau, de asemenea, un plus de realism acţiunii fictive a romanului.

 

Oana Stoica Mujea nu este la prima lansare de roman la Satu Mare. În urmă cu câteva luni tot aici şi-a lansat şi romanul fantasy „Războiul reginelor” şi atunci i-a venit ideea să plaseze acţiunea noului roman poliţist în oraşul nostru, documentându-se cu conştiinciozitate în acest sens.

 

La lansarea de carte, organizată în curtea Muzeului de Artă, a participat şi directorul Editurii Tritonic, Bogdan Hrib, iar la eveniment au asistat un număr surprinzător de mare de sătmăreni, semn că tânăra scriitoare are deja mulţi admiratori în oraşul de pe Someş.

 

Tags: oana stoica mujea  roman  politist  lansare  
2864 vizite
Distribuie pe