Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Ziua Mondială a Teatrului a fost sărbătorită la Carei
Centrul Cultural Carei  - Miercuri, 28 Martie 2018

Ziua Mondială a Teatrului a fost sărbătorită de trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul Centrului Cultural Carei prin „IMPROspecție”. 


Evenimentul s-a desfășurat marți, 27 martie 2018, începând cu ora 17.00 în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei. 


În ciuda faptului că la manifestare nu a fost un public numeros, tinerii actori amatori s-au mobilizat destul de rapid, reușind să capteze atenția celor prezenți.   Timp de aproape o oră și jumătate, prin intermediul jocurilor de improvizație presărate cu momente  inspirate sau chiar cu mici stângăcii, inerente în asemena situații, trupa M.E.E.M. a adus zâmbetul pe buzele spectatorilor, dar în unele cazuri i-a pus și pe gânduri. 


Publicul nu a fost neglijat, astfel că cei prezenți fie au ales tema jocurilor, fie chiar au intrat în momentele improvizate alături de protagoniști. 


Au improvizat: Alexandra Crăciun, Caterina Maria Feher, Anghel Iosif Indre, Raul Ludescher,  Alexandra Mastan, Casilda Matioca, Adelin Hamza, Adrian Sabău.  Gazda evenimentului a fost Adrian Ștefănuți.  

Tags: ziua mondiala  teatru  carei  
1481 vizite
Distribuie pe