Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Teatrul Móricz Zsigmond din Nyíregyháza, la Satu Mare
Trupa Harag Gyorgy  - Miercuri, 30 Mai 2018

Onorând invitația Trupei Harag György a Teatrului de Nord, sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 19.00 Teatrul Móricz Zsigmond din Nyíregyháza prezintă la Satu Mare „Ceardașul siberian” în regia lui Tasnádi Csaba. 

Jocul romantic cu muzică scris de Tasnádi István comemorează amintirea prizonierilor de război al primului război mondial, precum și renumita operetă a lui Kálmán Imre Regina ceardașului.

„Un prizonier de război, dacă dispunea de un oarecare spirit de observație, putea observa o mulțime de lucruri interesante, mai mult, putea auzi, sau chiar trece prin groaznice evenimente care l-au urmărit toată viața. Un fost prizonier de război ne poate povesti uneori lucruri incredibile, însă aceste relatări nu trebuie contestate deoarece, chiar dacă nu persoana respectivă a fost cea implicată, au fost trăite de cei care i-au povestit-o. Prizonierii de război din Siberia nu au nevoie să inventeze povești. Ei au avut parte de atâtea întâmplări, încât, în cazul în care nu le-au consemnat într-un jurnal, nici nu le puteau ține minte pe toate.” (Székely Gyula: Imagini din viața deținuților de război din Siberia)

Distribuția: Illyés Ákos, Kuthy Patrícia, István István, Horváth Viktor, Lakatos Máté, Bánhidi Krisztián, Nyomtató Enikő, Nagyidai Gergő, Rák Zoltán, Gyuris Tibor, Horváth Sebestyén Sándor, Gulácsi Tamás, Tóth Zolka, Mátrai Lukács Sándor, Fellinger Domokos, Horváth László Attila, Varga Balázs, Horváth Réka, Jenei Judit.

Bilete pentru spectacolul caritabil se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, sâmbătă între orele 10.00 și 13.00, respectiv cu o oră înaintea începerii spectacolului. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail szervezes@harag.eu.

 

Tags: teatru  nyiregyhaza  satu mare  
542 vizite
Distribuie pe