Locale Altele
Miercuri, 11 Decembrie 2019
Mie, 11 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se caută voluntari pentru echipa de organizare a Carei Fest
Centrul Cultural Carei  - Luni, 25 Iunie 2018

Direcția de Cultură și Sport Carei, Centrul Cultural al Municipiului Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” organizează în perioada 3 – 12 august 2018, în Parcul Dendrologic din municipiul Carei cea de-a doua ediție a Festivalului CAREI FEST, în cadrul căruia se va desfășura prima ediție a „Zilei Junior”, în data de 3 august 2018, cea de-a doua ediție de Festivalului de folclor al naționalităților (4-6 august 2018) și cea de-a unsprezecea ediție a festivalului AugustFest (7-12 august 2018).

Poți participa și tu ca voluntar la organizarea acestor evenimente. Dacă ești o fire comunicativă, vrei să vezi ce înseamnă organizarea unui eveniment de anvergură, îți place lucrul în echipă și vrei să te distrezi în timpul verii într-o atmosferă plină de energie și bună dispoziție, ești candidatul ideal.

Pentru a te înscrie ca voluntar în echipa de organizatori, te așteptăm la biroul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, în Castelul Károlyi, biroul nr. 10, de luni până vineri între orele 9-15, până la data de 20  iulie 2018 sau poți trimite un email la adresa castelul.karolyi@gmail.com.

Informații suplimentare poți obține la telefon: 0261-861.481. Persoană de contact: Adrian Ștefănuți.

Tags: voluntari  carei  fest  
632 vizite
Distribuie pe