Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Teatrul Ararat prezintă spectacolul „Soacra cu trei nurori", la Muzeul în Aer Liber al Țării Oașului
Primăria Negrești-Oaș  - Marti, 7 August 2018

La Muzeul în Aer Liber al Țării Oașului continuă în aceste zile activitățile dedicate copiilor, sub brandul Zestrea Oașului.

Organizatorii, Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș și Muzeul Țării Oașului, pregătesc pentru vineri, 10 august, de la ora 17.00, un spectacol excepțional de teatru, care va fi pe gustul copiilor, dar și pe gustul părinților și al bunicilor.

Teatrul Ararat va prezenta "Soacra cu trei nurori" de Ion Creangă, un spectacol ce are la bază o poveste plină de farmec, conceput pe mai multe nivele putând astfel da satisfacții atât celor mici cât și celor maturi.

Realizat cu mijloace simple, ce au însă un mare impact asupra publicului, el ne vorbește despre adevăruri umane universal valabile, cu care oricare dintre noi poate să se identifice.

Simplitatea, replicile pline de haz și umor, precum și talentul incontestabil al protagoniștilor, sunt ingrediente sigure care fac ca el să fie pe deplin gustat de public.

Regia artistică este semnată de Claudiu Pintican, iar din distribuție fac parte Aurora Prodan, Sanda Savolszky, Raluca Florian, Ruxandra Lăzărescu, Claudiu Pintican.

Spectacolul face parte din suita de evenimente organizate pentru copii, în perioada 1-17 august, ”Pe ulițele satului ... la Muzeul Aer Liber al Țării Oașului”, toate reunite sub brandul Zestrea Oașului. Intrarea este liberă!

Tags: spectacol  teatru  muzeu  aer liber  negresti oas  
705 vizite
Distribuie pe