Locale Altele
Vineri, 19 Octombrie 2018
Vin, 19 Oct 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Phoenix, Carla’s Dreams, What`s UP și Irina Rimes la Zilele Orașului Negrești-Oaș
Primăria Negrești-Oaș  - Joi, 9 August 2018

Festivalul negreștenilor de pretutindeni, Zestrea Oașului, va culmina în weekend-ul din 17-19 august 2018 cu Zilele Orașului Negrești-Oaș. Pe scena evenimentului, care va fi amenajată la stadion, vor urca artiști și trupe mari ale momentului din România: PHOENIX, CARLA’S DREAMS, WHAT`S UP și IRINA RIMES.

Primarul Aurelia Fedorca și directoarea centrului cultural local, Natalia Lazăr, au prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă, detalii despre programul celor trei zile de sărbătoare la care sunt așteptați nu doar oșenii de pretutindeni, ci și sătmărenii din toate colțurile județului.

”Va fi o ediție specială a Zilelor Orașului - zilele negreștenilor de pretutindeni, care celebrează reunirea familiilor plecate la muncă în străinătate, dar revenite în această perioadă acasă. Am ținut cont în contractarea artiștilor de dorințele negreștenilor, mai noi sau mai vechi, și am optat să mulțumim toate generațiile aducând pe scena festivalului trupe ale momentului, dar și pe legendarii de la Phoenix. Îmi doresc să fie o sărbătoare care să-i apropie pe negreșteni și îi invit pe toți cei care au timp să petrecem și să ne bucurăm împreună”, a declarat Aurelia Fedorca, primarul orașului Negrești-Oaș.

Zilele Orașului ”Zestrea Oașului” vor începe vineri seara, 17 august 2018, cu Party cu DJ, pe scena care va fi amenajată la stadion.

Sâmbătă, 18 august, la scenă, evenimentele vor începe la ora 18.00 cu reprezentații ale artiștilor locali Gheorghe Blidar, Gianina Ciorbă, Vasile Ardelean și Vasi Oșanu’. Deschiderea oficială și premierea elitelor va avea loc de la ora 19.00, după care va urca pe scenă folkistul George Negrea, urmat de Școala de dans - Clubul de dans sportiv Dans regal.

ASH Band Transylvania va face trecerea spre cele mai așteptate recitaluri ale serii: WHAT`S UP și IRINA RIMES.

Duminică, 19 august, programul la scenă va începe la ora 18.00 cu un medalion folcloric oferit de Nicu Pop și Sorin Cucu, urmat de momente folclorice oșenești cu Maria Tripon.

Momentul festiv al zilei va avea loc la ora 19.00, atunci când va începe ”Nunta de aur„ - Premierea cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie, decernarea de titluri și diplome de către primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Va urma apoi un moment folcloric oșenesc cu Maria Petca Poptean și Ansamblul Măgura și un recital de muzică populară oferit de Lavinia Goste, Marius Zorilă și orchestra, după care vor urca pe scenă Marc Mesaroș & Band.

Recitalurile extraordinare ale serii vor fi oferite de PHOENIX și CARLA’S DREAMS, după care negreștenii și invitații lor vor asista la un spectaculos foc de artificii. 

Până atunci, sâmbătă seara, 11 august, va avea loc la Negrești-Oaș un amplu spectacol patriotic oferit de artiștii Nicolae Furdui Iancu și grupul Crai Nou, Paula Seling, Proiect K1, Tuan, Iuliana Tudor, Mihaela Rădescu, Vlad Rădescu, Sorin Francu și Daniel Lazăr, în cadrul turneului național ”Toți K1 pentru România - Unirea, Visul unei Națiuni”.  Spectacolul va începe la ora 19.00, pe stadionul din Negrești-Oaș, iar în deschiderea acestuia vor urca pe scenă Maria Petca Poptean, Formația Pionierii, Nicolae Mureșan și Nicolae Mureșan Jr.

De asemenea, în 19 august se va desfășura un Concurs de pescuit pe Lacul Călinești, organizat în parteneriat cu Asociația Edutopia.

Dar, evenimentele sub brandul Zestrea Oașului nu se vor încheia aici. În 8 septembrie va avea loc Concertul Symphonic Meets Jazz in Transylvania, un amplu spectacol de muzică simfonică/jazz realizat de Elena Mândru și Orchestra Națională de Tineret a României.

Organizatorii evenimentelor sunt Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș, Muzeul Țării Oașului, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș și SC Events Walter SRL.


Programul Zilelor Orașului
– Zestrea Oașului, pe ore:

Loc: stadionul orășenesc Negrești-Oaș, 17 - 19 august 2018


Vineri, 17 august 2018

Orele 20:00 - 23:00 Ø  Party cu DJ


Sâmbătă, 18 august 2018

Ora 10:00 - 16:00 Ø   Probe de sunet

Ora 18:00 - 19:00 Ø   Muzică- artiști loco: - Gheorghe Blidar

                                                              - Gianina Ciorbă

                                                                - Vasile Ardelean

                                                               - Vasi Oșanu’

Ora 19:00 - 20:00 Ø Moment festiv: intonarea imnului național al României Deșteaptă-te române!, prezentarea delegaţiilor oficiale, premierea personalităților orașului Negrești-Oaș, a elevilor, decernare de titluri și diplome de către primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca

Ora 20:00 - 20:30  Ø  Recital folk - George Negrea

Ora 20:30 - 21:00  Ø  Școala de dans - Clubul de dans sportiv Dans regal

Ora 21:00 - 22:10 Ø ASH Band Transylvania

Ora 22:10 - 23:00 Ø  Recital extraordinar  - WHAT’S UP

Ora 23:00 - 23:45 Ø  Recital extraordinar - IRINA RIMES

Duminică, 19 august 2018

Ora 12:00 -  16:00 Ø Probe de sunet

Ora 18:00 - 18:40 Ø Medalion folcloric - Nicu Pop și Sorin Cucu

Ora 18:40 – 19:00 Ø Moment folcloric oșenesc cu Maria Tripon

Ora 19:00 - 19:45 Ø Moment festiv: premierea cuplurilor care aniversează Nunta de aur, decernarea de titluri și diplome de către primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca

Ora 19:45 - 20:15 Ø Moment folcloric oșenesc - Maria Petca Poptean și Ansamblul Măgura

Ora 20:15 - 21:15 Ø Recital muzică populară - Lavinia Goste, Marius Zorilă și orchestra

Ora 21:15 - 21:45 Ø Marc Mesaroș & Band

Ora 21:45 - 23:00 Ø  Recital extraordinar  - PHOENIX

Ora 23:00 - 23:45 Ø  Recital extraordinar - CARLA’S DREAMS

Ora 23:45 Ø  Focuri de artificii

 

460 vizite
Distribuie pe

Trupa Harag György invitată la București
Joi, 18 Octombrie 2018
După 15 ani, Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare evoluează din nou în capitală, de data aceasta onorând...   continuare

Trupa Harag György a jucat în deplasare la Tiszaújváros
Miercuri, 17 Octombrie 2018
Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare a participat, pe data de 13 octombrie, la evenimentul Teatru Fără Frontiere organizat la Tiszaújváros.   continuare

Lansare de carte, la Biblioteca Județeană Satu Mare
Marti, 16 Octombrie 2018
Biblioteca Județeană Satu Mare în colaborare cu Editura Citadela organizează vineri, 26 octombrie, cu începere de la ora 14.00, în găzduirea Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr”, evenimentul de lansare a volumului...   continuare

Cenușăreasa, Consiliu de familie și Micul Prinț revin în programul Teatrului de Nord
Luni, 15 Octombrie 2018
În această săptămână secția română a Teatrului de Nord programează primele întâlniri cu copiii din stagiune:   continuare

Expoziție foto la Castelul Karolyi cu ocazia Zilei Naționale a Spaniei
Vineri, 12 Octombrie 2018
Direcția de Cultură a Municipiului Carei continuă proiectul intitulat „Zile Naționale ale țărilor U.E.”, relansat în 16 februarie anul acesta și având tema...   continuare