Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A patra seară de AugustFest11 s-a încheiat cu un recital Soltész Rezső
Castelul Karolyi  - Sambata, 11 August 2018
Vineri, 10 august 2018, începând cu ora 20.00 s-a desfășurat cea de-a patra seară a festivalului AugustFest 11, eveniment organizat în cadrul celei de-a opta seri CareiFest 2018.Seara de vineri a continuat cu cea de-a doua parte a Galei Dansului Careian, astfel, timp de o oră și jumătate au urcat pe scenă tineri dansatori de la cluburile de dans din Carei și localitățile învecinate.

Au fost prezentate numere de dans de societate, dans modern, dans clasic atât în formații cât și în perechi sau momente solo.Tinerii au impresionat prin varietatea de costume foarte colorate și elegante, unele dintre acestea realizate chiar de ei.

Cei prezenți i-au putut urmări pe tinerii dansatori de la Magic Dance (Centrul Cultural Carei, coordonator Raluca Păvăluc), Lead & Follow (Carei, Instructor Bagossi Zoltán), Club Dance (Clubul Copiilor Carei, coregraf Cătălina Curceanu).

Larisa Latiș de la Club Dance, pregătită de doamna coregraf. Cătălina Curceanu a impresionat publicul cu momentul ei solo de dans clasic.Duetul format din Bagossi Zoltán și Szerény Dóra a prezentat un calup de dansuri de societate, cei doi dansatori fiind răsplătiți cu îndelungi aplauze pentru eleganța și grația arătate în timpul momentului artistic impresionant.

Someșan Milan și Varga Alessia, din partea Magic Dance, pregătiți de Raluc Păvăluc, au adus în fața publicului un vals extrem de reușit, care a fost apreciat de cei prezenți.

Puțin după ora 21.30 a urcat pe scenă invitatul serii, îndrăgitul interpret de muzică ușoară din Ungaria, Soltész Rezső. Acesta a oferit un recital emoționant, trezind bucuria, emoția și totodată nostalgia în sufletele celor prezenți la eveniment.


Cei aproximativ 3000 de spectatori au fredonat alături de acesta șlagărele cunoscute precum „Szóljon hangosan az ének”, „Gondolsz-e majd rám”, „Akit szeretnek” sau „Egyszer volt”. La finalul recitalului artistul maghiar, cu o carieră de peste jumătate de veac, a fost aplaudat și ovaționat minute bune de către publicul prezent în parc. Interpretul s-a fotografiat alături de fani și a dat autografe după concert.

Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.


Sponsorii evenimentului: Alconor Company, Ardealul, Polipol, L"Art Hotel, Asociația Equus, Hotel Central. Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett și Adrian Ştefănuţi.

Festivalul AugustFEST continuă sâmbătă, 11 august 2018, după cum urmează: Parcul Castelului Károlyi 11 august 2018 - Ora 15.00 STRONGMAN concurs internațional de forță, ediția a XI-a, organizat de Asociația FitForce Parcul Castelului Károlyi
Scena în aer liber-Ora 20.00 Minirecital Castelanii (partea a III-a)
- Ora 21.15 Concert VOLTAJ (București)
- Ora 22.30 LASER SHOW CONEXIUNI


Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program. În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va fi anulat!Orele de începere trecute în program au caracter informativ!
Tags: augustfest  ziua 4  gala  dans  concert  soltesz rezso  
540 vizite
Distribuie pe