Locale Altele
Vineri, 5 Martie 2021
Vin, 5 Mar 2021
Spectacol de improvizație cu trupa ImproȘtim, la Sala Studio
Teatrul de Nord Satu Mare  - Joi, 22 Noiembrie 2018

Duminică 25 noiembrie 2018, la ora 19.00, în Sala Studio de pe strada Horea, trupa ImproȘtim așteaptă public generos, cu reacții și propuneri amuzante, la un nou SPECTACOL IMPROVIZAT, un spectacol la care actorii și spectatorii lucrează cot la cot. 

Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri.

De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust, inteligent, amuzant și dinamic!

Improvizatori: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Stan. Improvizator muzical: Vlad Giurge

Preț bilet: 18 lei

Informații, rezervări și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106; e-mail: agenție.teatruldenord@gmail.com.

Tags: improstim  improvizatie  spectacol  
533 vizite
Distribuie pe