Locale Altele
Duminica, 4 Decembrie 2022
Dum, 4 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Festivalul „Magia Crăciunului” de la Carei, la a XII-a ediție
Direcția de Cultură Carei  - Vineri, 7 Decembrie 2018
Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și Centrul Cultural Carei și organizează cea de-a XII-a ediție a Festivalului de Crăciun „Magia Crăciunului”, care va cuprinde evenimente culturale ce vor avea loc în Teatrul Municipal, Centrul Cultural și Castelul Károlyi, precum și cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun în aer liber, în perioada 14 - 18 decembrie 2018, în zona pietonală din apropierea amfiteatrului din centrul Municipiul Carei (lângă fostul magazin Oțelul).

Târgul de Crăciun se va desfășura în cele 8 căsuțe amenajate în această zonă, cu program de funcționare între orele 16-20.30, iar comercianții pot vinde doar produse artizanale, ornamente de Crăciun, cărți, dulciuri, vin fiert, ceaiuri, produse alimentare specifice Sărbătorilor de Iarnă.

Pentru informații suplimentare referitoare la Târgul de Crăciun comercianții pot suna la 0745.149.608, persoana de contact: Georgescu Dragoș.

Festivalul Magia Crăciunului se va încheia în data de 21 decembrie, cu tradiționalul concert de muzică ușoară al soliștilor și instrumentiștilor de la Centrul Cultural Carei.
Tags: festival  craciun  carei  
1037 vizite
Distribuie pe