Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ultimul spectacol de teatru de păpuși în afara regimului de abonamente
Trupa Harag Gyorgy  - Miercuri, 19 Decembrie 2018

Cu ocazia aniversării a 15 ani de la fondarea Teatrului de Păpuși Brighella au sosit deja la Satu Mare, multe spectacole invitate destinate celor mici.

Pe data de 22 decembrie, iubitorii teatrului de păpuși vor avea ocazia de a urmări două spectacole ale celebrului teatru de păpuși al lui Fabók Mancsi, astfel, începând cu ora 11.00, sala teatrului de păpuși din incinta Casei Meșteșugarilor va găzdui spectacolul Secuița și dracii recomandat categoriei de vârstă între 6 și 10 ani, după care, începând cu ora 15.00, în spiritul așteptării sărbătorii nașterii Domnului, va avea loc un spectacol special de Betleem.

Între cele două reprezentații, membrii trupei de păpușari sătmăreni, îi așteaptă pe cei mici la ultimul atelier de creație de Advent care încheie această magică perioadă de dinaintea Crăciunului.

Bilete pentru cele două spectacole se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, sâmbătă între orele 10.00 și 13.00, respectiv cu o oră înaintea începerii spectacolelor la Casa Meșteșugarilor. 

 

 

Tags: spectacol  teatru  papusi  brighella  
1048 vizite
Distribuie pe