Locale Altele
Luni, 27 Ianuarie 2020
Luni, 27 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aldo Blaga, concert memorabil de Ziua Femeii la Negrești-Oaș
Primăria Negrești-Oaș  - Vineri, 8 Martie 2019

Ziua Internațională a Femeii a fost marcată joi seara, la Negrești-Oaș, printr-un concert extraordinar organizat la Sala de evenimente ”Colț de Rai”.

Concertul a fost susținut de Aldo Blaga și TzikaSax Orchestra, sala în care a avut loc evenimentul fiind plină de negreștence și negreșteni.

În discursul său, primarul Aurelia Fedorca le-a mulțumim femeilor din Negrești-Oaș pentru că se implică în viața comunității și pentru că prin ceea ce fac sunt un exemplu de urmat.

”8 Martie reprezintă ziua în care ne reamintim de idealurile pentru care luptăm în fiecare zi, de drepturile pe care femeile și le-au câștigat și de rolul esențial pe care îl avem în comunitate. Ca prima femeie primar al orașului Negrești-Oaș, înțeleg responsabilitatea pe care o am față de toți negreștenii, dar mai ales înțeleg că am obligația de a promova drepturile femeilor în toate domeniile vieții sociale și culturale - a declarat primarul Aurelia Fedorca.

”Am organizat acest concert extraordinar, un eveniment pe care dorim să-l transformăm în tradiție în următorii ani, pentru a omagia femeia și pentru a reaminti care este rolul și locul ei în societatea contemporană” - a declarat și directorul Casei de Cultură, Anca Volsik. 

Concertul a fost organizat în cadrul evenimentului ”Omagiem femeia- ediția I” de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, prin Casa Orășenească de Cultură, iar intrarea a fost liberă.

Aldo Blaga este unul dintre cei mai apreciați artiști din județul Satu Mare, dar și la nivel național, reușind să ajungă în acest an în finala Eurovision. Aldo Blaga & TzikaSax reprezintă poate cel mai reușit duet de voce și saxofon din România, iar spectacolul pe care l-au oferit în Negrești-Oaș a fost în măsură să reconfirme talentul acestora.

Tags: concert  aldo blaga  negresti-oas  
412 vizite
Distribuie pe