Locale Altele
Miercuri, 1 Aprilie 2020
Mie, 1 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prima expoziție individuală de fotografie a artistului careian Marius Georgescu
Centrul Cultural Carei  - Luni, 11 Martie 2019
Duminică, 10 martie 2019, de la ora 17.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul primei expoziții individuale de artă fotografică „Watching the world”, aparținând artistului careian Marius Georgescu.


Evenimentul a fost deschis și moderat de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, după care au luat cuvântul dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” Carei; Dragoș Georgescu, director al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”; Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” Carei și realizatorul expoziției, artistul Marius Georgescu, care, emoționat, a mulțumit celor prezenți că au venit în număr atât de mare și a prezentat detalii despre modul în care a realizat fotografiile.

Expoziția conține 50 de fotografii alb-negru și color, care surprind portrete, peisaje urbane și o serie de instantanee inedite, realizate în perioada în care autorul expoziției, prin intermediul burselor de studiu, a vizitat țări precum Coreea de Sud, China, Japonia, Canada sau Statele Unite ale Americii. Marius Georgescu este absolvent al Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj Napoca și al programului de master Documentary Filmmaking, studiind o perioadă la Dongguk University din Seul (Coreea de Sud).


Momentul muzical a cuprins un scurt recital de piese instrumentale și a fost asigurat de Marius Georgescu(cajón), Putovits Ábel(chitară), Szűcs József(chitară) și Bogdan Georgescu(chitară bas). Expoziția este deschisă publicului în perioada 10 - 31 martie 2019, conform programului de vizitare a Castelului Károlyi.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Fotoclubului „Vasile Vénig László” Carei, Direcției de Cultură și Sport Carei și Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
263 vizite
Distribuie pe