Locale Altele
Vineri, 18 Octombrie 2019
Vin, 18 Oct 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziție interpenitenciară „Culori printre gratii”
Centrul de Creație Satu Mare  - Luni, 20 Mai 2019

În organizarea Penitenciarului Satu Mare și a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare a organizat, în data de 17 mai, în Galeria de Arte a Centrului de Creație, expoziția interpenitenciară - „CULORI PRINTRE GRATII”.

În deschiderea evenimentului au luat cuvântul managerul instituției, Robert Laszlo, directorul Penitenciarului Satu Mare, Romeo Poiană, scriitorul Felician Pop, educatoarea Iugan Roxana și Marcela Pop.

Penitenciarul Satu Mare a fost sprijinit în vederea realizării acestei expoziții prin trimiterea de lucrări artistice, respectiv picturi pe pânză în ulei și tablouri realizate prin tehnica quilling, de penitenciarele din zona de nord vest, respectiv Oradea, Gherla și Baia x care a susținut un concert de muzică clasică la pian.

Unul dintre principalele obiective ale activități este promovarea în comunitate a unei imagini pozitive a sistemului penitenciar, precum și a problematicii reintegrării sociale.

Scopul acestor activități vizează încurajarea afirmării persoanelor private de libertate în domeniul creației artistice prin includerea acestora în activități valorizatoare.

 

Tags: expozitie  interpenitenciara  culori  gratii  
279 vizite
Distribuie pe