Locale Altele
Luni, 27 Ianuarie 2020
Luni, 27 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Teatrul Tamási Áron din Sfântu Gheorghe aduce la Satu Mare spectacolul „Sam”
Trupa Harag György  - Joi, 7 Noiembrie 2019

În luna noiembrie, Teatrul Tamási Áron din Sfântu Gheorghe aduce la Satu Mare spectacolul „Sam” sau introducere în viaţa de familie, realizat în colaborare cu Universitatea de Arte din Târgu-Mureş, în regia lui Bocsárdi László.

Cele trei reprezentații ale spectacolului sunt programate pe data de 13 noiembrie începând cu ora 17.00, respectiv 14 noiembrie, ora 16.00 și ora 19.00.

În limba poloneză, Sam înseamnă singur. În acord perfect cu obsesiile dramaturgiei poloneze contemporane, piesa Mariei Wojtyszko explorează teme sensibile şi de extremă actualitate, pornind pe urmele unui băiat de treisprezece ani, ai cărui părinți trec printr-un complicat divorț. O poveste fragmentară despre singurătatea unui adolescent şi despre şansele de supravieţuire a modelului tradiţional de familie, într-o societate în care religia /biserica joacă un rol important.

Tânăra Maria Wojtyszko este deja un nume căutat în teatrul polonez contemporan, piesele sale fiind montate cu succes în Polonia, Germania, Cehia, Austria și Finlanda.

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, sâmbătă între orele 10.00 și 13.00. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail szervezes@harag.eu.

Spectacolul este recomandat spectatorilor peste 14 ani.

594 vizite
Distribuie pe