Locale Altele
Luni, 25 Ianuarie 2021
Luni, 25 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Națională a României va fi marcată la Biblioteca Județeană Satu Mare
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Marti, 26 Noiembrie 2019

Biblioteca Județeană Satu Mare în parteneriat cu Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Satu Mare derulează vineri, 29 noiembrie, cu începere de la ora 09.00, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, evenimentul „Te cânt și te iubesc, România mea!”.

Organizat pentru a marca Ziua Națională a României, evenimentul va debuta cu intonarea Imnului de Stat și va reuni o scurtă prelegere despre însemnătatea acestei zile pentru poporul român, urmată de programul literar-artistic oferit de elevii clasei a II-a A de la Școala „Grigore Moisil”, coordonați de înv. Laura Orășteanu.

Copiilor participanți li se va oferi prilejul de a afla o seamă de informații despre simbolurile noastre naționale și de a vizita expozițiile tematice de carte organizate și găzduite în toate secțiile bibliotecii.

Sunt invitați la eveniment directorii instituției de învățământ partenere, cadrele didactice, elevii și părinții acestora, jurnaliști și bibliotecari, membrii din comunitatea sătmăreană care doresc să serbeze alături de copii și bibliotecari Ziua Națională a României.

511 vizite
Distribuie pe