Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Mihai Eminescu cinstit în județul Satu Mare de Ziua Culturii Naționale
Florin Răchitan  - Miercuri, 15 Ianuarie 2020

Directorul Cancelariei Prefectului, Adrian Cozma, a participat miercuri la manifestările prilejuite de Ziua Culturii Naționale, organizate la bustul poetului Mihai Eminescu amplasat în fața Colegiului care poartă numele ”poetului nepereche”, pentru a-i aduce un omagiu la împlinirea a 170 de ani de la nașterea Luceafărului poeziei româneşti.

Adrian Cozma a depus câte o jerbă de flori din partea Instituției Prefectului Județului Satu Mare la bustul poetului Mihai Eminescu amplasat în fața Colegiului, precum și la Monumentul Limbii Române amplasat în curtea Muzeului de Artă.

Directorul de Cancelarie a fost prezent astăzi și în orașul Ardud, prilej cu care a dat citire mesajului premierului Ludovic Orban cu ocazia Zilei Culturii Naționale și a depus o coroană de flori la bustul poetului amplasat în parcul central din localitate.

După-amiază, el a participat la cea de-a VII-a ediție a Concursului Județean de Recitare și Interpretare  ”Darul ce ni s-a făcut prin Eminescu…”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean cu prilejul Zilei Culturii Naționale și desfășurat la Filarmonica de Stat ”Dinu Lipatti”.

Cu acest prilej, Adrian Cozma a adresat felicitări elevilor participanți, dascălilor și organizatorilor și a dat citire mesajului premierului Ludovic Orban cu ocazia Zilei Culturii Naționale.

Tags: ziua  cultura  eminescu  
1212 vizite
Distribuie pe