Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Continuă concursul online de gătit pentru copii „Cel mai harnic Bucătar Junior!”
Centrul Cultural Carei  - Marti, 5 Mai 2020

La doar 5 zile de la lansare, concursul online de gătit pentru copii, cu ajutorul părinților, „Cel mai harnic Bucătar Junior!”, numără până la această oră 21 de participanți, din județul Satu Mare și chiar din străinătate.

Copii cu vârste între 2 și 14 ani, care fie își ajută părinții, fie pregătesc deja singuri diferite preparate gustoase, au trimis imagini din bucătărie, în timp ce gătesc.

Rețete precum: plăcintă cu varză, pizza, muffin, gulaș, chec, clătite, șnițel, cozonac, chec, tort și diferite tipuri prăjituri, sunt doar câteva dintre mâncărurile pregătite cu deosebită măiestrie de Noel , Rebeca, Kincső, Antonio, Dóra, Maria, Maya, Delia, Andreea, Gabriela, Isabella, Flórian, Áron, Doloresz, Lénard, Milan, Janka, Hanna, Vivien .

Copii deosebit de harnici și talentați, care, mai ales în această perioadă își ajută părinții în bucătărie, pregătind mâncăruri pentru întreaga familie.

Le mulțumim pentru aceste momente unice pe care le-au împărtășit cu noi toți. Felicitări tuturor!

Imagini pe : Facebook: Carei - Cultură/ Nagykároly – Kultúra (imagini în albumul Bucătar Junior).

În afară de imagini, puteți consulta și unele rețete.

Vă reamintim că, Direcția de cultură Carei lansează acest concurs pentru copiii care își ajută mama, tata sau bunica în bucătărie, la gătit.

Trimite o imagine cu mâncarea gătită de tine, cu ajutorul familiei, precum și rețeta pe care ai folosit-o!

Concursul se adresează copiilor sub 15 ani! Premiile constau în diplome de participare, primele trei locuri fiind răsplătite cu câte o carte de rețete culinare!

Trimite pe adresa: festivalcarei@yahoo.com sau pe facebook messenger: Carei - Cultură/ Nagykároly – Kultúra: numele și prenumele, vârsta, locația, denumirea felului gătit, rețeta, modul de preparare (pe scurt), fotografie cu mâncarea preparată! Subiect: ”Bucătarul junior”.

Perioada de desfășurare a concursului: 1 - 20 mai 2020.

La concursul care se desfășoară exclusiv online, pot participa copii din țară și străinătate, nu doar din Carei!

Nu folosiți aparatele din bucătărie, decât în prezența părinților!

Spor la treabă! Multă sănătate! #Stați acasă!

 

Tags: cocurs  gatit  copii  carei  online  
1594 vizite
Distribuie pe