Locale Altele
Luni, 21 Septembrie 2020
Luni, 21 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Proiectul „Europa la ea acasă” a fost relansat sub tema „Fotbaliști reprezentativi din țările Uniunii Europene”
Centrul Cultural Carei  - Luni, 18 Mai 2020

Luni, 18 mai 2020, în Parcul dendrologic din municipiul Carei, reprezentanții Direcției de Cultură și ai Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” au deschis oficial, pentru al optulea an consecutiv, proiectul intitulat „Europa la ea acasă”.


Proiectul lansat în anul 2013, constă expunerea timp de câteva luni a unor panouri informative cu  personalități marcante din țările membre ale Uniunii Europene și are ca scop posibilitatea cunoașterii valorilor europene. Alături de plăcuțe pot fi admirate și drapelele statelor Uniunii Europene, inclusiv drapelul U.E.

Tema proiectului (Fotbaliști reprezentativi din țările Uniunii Europene”) realizat în colaborare cu unele ambasadele ale țărilor membre ale Uniunii Europene, a fost aleasă la începutul anului, în contextul organizării în 2020 a Campionatului European de fotbal și prezintă sportivi activi din selecționatele de fotbal ale statelor membre ale Uniunii Europene. Deși competiția europeană a fost amânată cu un an din cauza epidemiei de Covid 19, organizatorii  proiectului au decis să mențină subiectul sportiv, fiind un preambul pentru evenimentul de anul viitor.

Plăcuțele cuprind mai multe informații despre fotbaliști: nume și prenume, poze, data și locul nașterii, trofee câștigate de-a lungul carierei, etc.

Pentru cei care doresc să afle mai multe detalii, acestea pot fi citite cu un telefon inteligent prin intermediul codurilor QR.


Au contribuit: Deák Endre jr., Adrian Ștefănuți, Bogdan Georgescu, Dragoș Georgescu, Anca Iepure, Avârvarei Melinda, Vénig Árpád, Csocasi Zsuzsanna. Realizare grafică: Fastus Josef.

994 vizite
Distribuie pe