Locale Altele
Joi, 22 Octombrie 2020
Joi, 22 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Continuă proiectul „Minutul de cultură” la Carei
Centrul Cultural Carei  - Marti, 8 Septembrie 2020

Reprezentanții Direcției de Cultură a Municipiului Carei au schimbat fotografiile și poeziile din Stațiile de autobuz din municipiul Carei, acțiune desfășurată în cadrul proiectului „Minutul de cultură”, care a fost relansat în luna iunie a acestui an.

Au fost montate planșe cu poezii în limbile română, maghiară, engleză și germană în interiorul a trei stații de autobuz din municipiul Carei, precum și trei fotografii realizate de membri ai Clubului Foto „Vasile Vénig László” Carei.

Stațiile unde au fost montate imaginile sunt: stația de lângă Parcul Dendrologic de pe Strada 1 Decembrie 1918, stația de lângă blocul cu 10etaje, în apropierea sensului giratoriu și stația situată vis-a-vis cu Policlinica.

Poeziile și fotografiile vor putea fi admirate de trecători până în luna octombrie, când vor fi expuse alte fotografii și poezii.

Trecătorii care au un singur minut liber, pot citi câte o poezie scrisă de: Gabriela Melinescu , Emil Botta, Ady Endre, Juhász Gyula, Heinrich Heine, Elizabeth Bishop și viziona trei fotografii aparținând artistului fotograf careian dr. Hágó Attila Nándor.

755 vizite
Distribuie pe