Locale Altele
Sambata, 28 Noiembrie 2020
Sam, 28 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O nouă stagiune la Teatrul de Nord
Penina Cirţ  - Luni, 14 Septembrie 2009

Stagiunea Teatrului de Nord din Satu Mare aduce 20 de piese în premieră pentru toate categoriile de vârstă. O altă veste bună pentru sătmărenii iubitori de teatru: preţurile la bilete abonamente rămân neschimbate.

 

Stagiunea abordează genuri diferite, cu subiecte complexe, printre acestea numărându-se piese precum: „Trei Surori” de Cehov - în regia lui Gelu Badea, „Jocul vieţii şi al morţii în deşertul de cenuşă” de Horia Lovinescu - în regia lui Andrei Mihalache, „Casa Berdei Alba” de Federico Garcia Lorca - în regia lui Andrei Mihalache.

 

Pentru elevi vor fi puse în scenă piesele „Un pedagog de şcoală nouă” de I.L.Caragiale şi „Baltagul” după Mihail Sadoveanu, în regia lui Andrei Mihalache. Copiii îl vor reîntâlni în această stagiune pe „Pinocchio” de Carlo Collodi în regia lui Ovidiu Caiţa. 

 

Directorul artistic al Teatrului de Nord, Andrei Mihalache, a declarat că se intenţionează ca pe parcursul stagiunii unele piese să se joace şi în alte săli din judeţ.

 

Stagiunea începe pe 18 octombrie cu premiera piesei „Trei Surori” de Cehov, în regia lui Gelu Badea. Preţurile biletelor şi abonamentelor rămân neschimbate, cel puţin până la 1 ianuarie, a anunţat Andrei Mihalache.

Tags: teatru  stagiune  mihalache  
1465 vizite
Distribuie pe