Locale Altele
Joi, 22 Octombrie 2020
Joi, 22 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri” , duminică, la Teatrul de Nord
Teatrul de Nord Satu Mare  - Luni, 12 Octombrie 2020

„Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri” este un eseu despre încercarea disperată a omului de a-și găsi fericirea, mărginit fiind de toate rigorile societății în care trăiește. Încercând să fie fericit prin a fi perfect.

Imperfecțiunea înseamnă vulnerabilitate. Imperfecțiunea înseamnă nefericire. Iluzia perfecțiunii menține omul într-o cursă perpetuă, fără finalitate.

Trupa Mihai Raicu vă invită duminică 18 octombrie 2020, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord, la spectacolul „Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri”, un teatru fizic realizat de celebra actriță și coregraf Andrea Gavriliu.

„Ironizând idealuri la modă, precum corpul perfect, lipsa celulitei sau bogăția materială, spectacolul vorbește despre superficialitate, aroganță și preocupări preponderent fizice, având un ritm repetitiv, o direcție neschimbată, de parcă ar vrea să imite mișcarea vlăguitoare și care nu duce nicăieri a mersului pe bandă, dar și să reflecte acest stil de viață lipsit de originalitate și spontaneitate, în care totul e calculat și fiecare se străduiește să îi mulțumească pe alții și să fie acceptat. Un spectacol despre o epocă din ce în ce mai materialistă, care uniformizează discret percepția asupra frumuseții și perfecțiunii și în care aparența contează mai mult decât esența. Rețeta perfecțiunii este, de fapt, rețeta uniformizării, un chin inutil pentu a atinge un scop oricum trecător.” (Iulia Kycyku)

La Festivalul Internațional de Teatru ATELIER, Baia Mare (02 iunie 2019), „Rețeta perfecțiunii” a câștigat PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN SPECTACOL, CEA MAI BUNĂ MUZICĂ și CEA MAI BUNĂ COREGRAFIE.

REȚETA PERFECȚIUNII ÎN FOARTE MULȚI PAȘI CARE NU DUC NICĂIERI

Un teatru fizic de Andrea Gavriliu

Scenografie: Alexandru Petre

Muzică: Mihai Dobre

Asistent coregrafie: Roxana Fânață

Light design: Lucian Moga, Alexandru Dancu

Distribuția: Crina Andriucă, Cristian But, Ioana Cheregi, Roxana Fânață, Andrei Gîjulete, Raluca Mara, Andrei Stan și Andrea Gavriliu.

Durata spectacolului: 1 h

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=O__Z4TtLS_k&feature=emb_logo

www.teatruldenord.ro

Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 20 lei (elevi, pensionari)

Rezervări și bilete: Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6 | Telefon: 0261712106 | Program: Luni – Vineri între 10.00-17.00; Sâmbătă de la ora 10.00 la 13.00 | și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Teatrul de Nord Satu Mare își întâmpină spectatorii în condiții de deplină siguranță. Distanța între scenă și public respectă regula de 3 m, iar locurile în sală sunt organizate conform normelor de distanțare.

Accesul spectatorilor în spațiul destinat publicului este permis doar după triajul observațional realizat prin măsurarea temperaturii cu termometru non-contact. Intrarea în teatru se face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m și a marcajelor amplasate. Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în clădirea teatrului, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea acesteia. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de instituție. Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea asigurării distanţei fizice.

998 vizite
Distribuie pe