Locale Altele
Miercuri, 8 Decembrie 2021
Mie, 8 Dec 2021
Pregătiri pentru Ziua Națională a României la Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 25 Noiembrie 2021

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Satu Mare, și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” organizează miercuri 1 Decembrie 2021, ora 14,00, la Casa de Cultură a Simdicatelor Satu Mare – Sala Mare, un spectacol omagial dedicat Zilei Naționale a României.

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, responsabil cu coordonarea activităților culturale din județ, i-a convocat joi pe toți cei implicați în organizarea acestui eveniment, pentru a pune la punct toate detaliile, în contextul special al acestor vremuri de pandemie.

Evenimentul se va desfășura cu 30 % din capacitatea Sălii Mari a Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare și va fi transmis online pe pagina de Facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

În programul artistic vor evolua: Adriana Irimieș, Nicolae și Nicușor Mureșan, Petrică Mureșan, Leontina Dorca, Maria Carmen Sas, Ana Holdiș Pop, Bianca Cionca, Călin Borșe, Ionela Bumb, Darius Câmpean, Liliana Bota, Bogdan Bota, Paula Cornea, Iulian Goste, Ansamblul Folcloric al Județului „DORURI SĂTMĂRENE”, Ansamblul Folcloric „Cununița Năzdrăvană”, moment de poezie și folk cu Felician Pop și Adrian Lupescu.

Pentru spectacolul din data de 1 decembrie 2021, rezervarea locurilor se va face la sediul Centrului de Creație, str. Mihai Viteazu, nr. 32, responsabil referent – Gabriel Pustai: 0753.055.545 (între orele – 08:00-16:00, în perioada 22-26 noiembrie 2021).

Intrarea este liberă – pe baza Certificatului Digital/ dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau test PCR.

”Dragi sătmăreni,

Ziua Națională a României este cea mai mare sărbătoare a neamului românesc, iar noi, sătmărenii, am știut să fim mereu la înălțimea acestui moment și chiar dacă rigorile pandemiei încă ne afectează, încercăm să transmitem un mesaj de încredere și speranță tuturor locuitorilor județului nostru.

Consiliul Județean Satu Mare a îmbrăcat și el straiele de sărbătoare și prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale SM vă oferă un spectacol de gală dedicat acestui eveniment. Și la bine și la greu, România te iubim mereu!” – a transmis Cristian Valer Beșeni.

1034 vizite
Distribuie pe