Locale Altele
Vineri, 21 Ianuarie 2022
Vin, 21 Ian 2022
Spectacol deosebit la inaugurarea noii case de cultură din Ardud
Primăria Ardud  - Marti, 11 Ianuarie 2022

Ziua de 15 ianuarie, aleasă ca Zi a Culturii Naţionale, reprezintă data naşterii poetului naţional al românilor, Mihai Eminescu, motiv de bucurie și mândrie națională.

Anul acesta, data de 15.01.2022 va capăta pentru orașul Ardud semnificații particulare fiind momentul inaugurării oficiale a Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea", un proiect de suflet finalizat prin construirea unui edificiu cultural impresionant prin arhitectură, dotări și facilități.

Reprezentând întruparea fizică a eforturilor noastre de a promova, conserva și susține permanent demersurile culturale valoroase, în toate formele ei, Casa de Cultură „Dr Augustin Mircea" este o investiție de peste un milion de euro, realizată prin finanțare CNI obținută în urma demersurilor consecvente inițiate de către Primăria Ardud.

Dragi sătmăreni și ardudeni, Primăria și Consiliul Local al orașului ARDUD vă invită cu bucurie la manifestările prilejuite de inaugurarea oficială a Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea"  din data de 15.01.2022, Ziua Culturii Naționale, după următorul program:

▪ Ora 09:30 - Depuneri de coroane la bustul lui Mihai Eminescu;

▪ Ora 10.00: Ceremonia oficială de inaugurare;

▪ Ora 13.00: Atelier de artă teatrală dedicat copiilor, susținut de actorul Răzvan Chelaru;

▪ Ora 18.00: Spectacol inaugural;

Manifestările dedicate inaugurării se vor desfășura în conformitate cu prevederile legale de prevenire și combatere a COVID-19!

791 vizite
Distribuie pe