Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Super film de promovare turistică a Careiului
Florin Răchitan  - Miercuri, 27 Iulie 2022

Municipiul Carei dă clasă demult capitalei județului din multe puncte de vedere, iar în acest an administrația locală de acolo a început să construiască un brand de oraș atractiv din punct turistic, folosind toate mijloacele moderne de comunicare pe care le are la dispoziție, în cadrul unei strategii care pune efectiv Careiului pe harta turismului național și chiar internațional.

În primăvară au fost invitați zeci de influenceri din România și Ungaria în study-tour-uri la Carei, orașul își promovează puternic atracțiile turistice pe toate rețelele de socializare, responsabilii cu coordonarea turismului au făcut un site atractiv și au lansat un card cu reduceri și gratuități pentru toți cei care vizitează orașul în scopuri turistice.

Un fel de cireașă de pe tortul acestei strategii este videoclipul de promovare realizat după toate standardele profesioniste din domeniu, cu atenție detaliată și pe caracterul multicultural al orașului și frumusețile naturale ale regiunii. Filmul a fost prezentat ieri în premieră, în cadrul unei proiecții publice organizate la Castelul din Carei, iar acum îl pot admira toți sătmărenii:
1108 vizite
Distribuie pe