Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Seară de cântec și poezie dedicate poetului național Mihai Eminescu la Tășnad
Primăria Tășnad  - Miercuri, 18 Ianuarie 2023

La Casa de Cultură din Tășnad a avut loc miercuri o emoționantă întâlnire cu muzica și poezia românească, în seria manifestărilor dedicate poetului național Mihai Eminescu.

În prezența unui public numeros, activitatea a debutat cu audiția poeziei ”Dor de Eminescu” scrisă de Adrian Păunescu, recitată de Anca Manuela Chiș și acompaniată de Daniela Moldovan.

Programul artistic a continuat cu Trupa Simbol de la Clubul Elevilor Tășnad, coordonați de profesoara Daniela Moldovan.

Elevii Liceului Tehnologic au pus în scenă Luceafărul, urmat de un moment poetico-muzical, coordonați de profesoarele de limba română Lavinia Tătar și Teodora Maier.

Elevii Școlii Gimnaziale Tășnad au omagiat cultura, valorile și tradițiile românești prin cântece, poezii si scenete închinate cu DOR "poetului nepereche" Mihai Eminescu.

Activitatea a fost concepută și coordonată de bibliotecara Diana Boroș și susținută organizatoric de profesoarele de limba și literatura română: Adriana Hărdălău, Aurora Silaghi, Nadia Ciordaș. Interpretările muzicale au fost coordonate de profesoara de muzică Corina Pașca, iar decorul a fost realizat de către profesorul Marius Varga.

537 vizite
Distribuie pe