Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cine va fi personalitatea anului?
SM Online  - Joi, 10 Decembrie 2009

Autorităţile se pregătesc să premieze, la sfârşit de an, mai multe personalităţi sătmărene din diferite domenii, iar primul lor reflex a fost să înscrie pe lista premianţilor diverşi directori de instituţii, alături de „culturnicii” protejaţi politic şi veşnic abonaţi la astfel de premii.

 

Valoarea totală a premiilor va fi în jur de 60.000 RON, banii fiind alocaţi de Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Satu Mare, aceste instituţii urmând să organizeze împreună gala de decernare a premiilor.

 

În faţa obiecţiilor ridicate la ultima şedinţă a Consiliului Local, se pare că listele au fost refăcute şi puţin cosmetizate, ca să nu se facă de groază, totuşi, în faţa opiniei publice.

 

Ca să vadă autorităţile cam ce preferă opinia publică, vă invităm să propuneţi nume ale unor personalităţi locale din domeniul sportului, al culturii, al ştiinţei şi educaţiei, precum şi din societatea civilă, nume pe care aţi dori să le regăsiţi pe lista premianţilor din acest an.

 

Vă rugăm să folosiţi modulul de comentarii pentru a scrie numele preferate de dumneavoastră şi v-am fi recunoscători dacă v-aţi argumenta propunerile. În scurt timp vom afla şi numele de pe lista „oficială” a autorităţilor şi vom putea să facem comparaţii.

 

Începem noi:

 

Sport

 

Simona Deac – spadasină la CS Satu Mare, vicecampioană mondială universitară;

 

Dan Fleşeriu – antrenorul echipei feminine de baschet CSM Satu Mare, a calificat echipa în Liga Naţională şi în Liga Europei Centrale, unde fetele obţin victorii pe bandă.

 

Cultură

 

Aurel Ţenţ – pictor, decanul de vârstă al Asociaţiei Artiştilor Plastici „Casa Creaţiei”, un adevărat senior de la care au multe de învăţat tinerii care se cred artişti.

 

Social

 

Béres Zoltán – liderul motocicliştilor de la Clubul Eagle Bikers, este sufletul campaniilor de caritate pentru sprijinirea copiilor de la Centrul de Plasament „Diana”.

 

Educaţie

 

Albert Anzik – profesor de Istorie, autor al monografiei oraşului Livada, o adevărată enciclopedie vie a trecutului şi prezentului regiunii, dascăl îndrăgit de multe generaţii de elevi.

1343 vizite
Distribuie pe