Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Happy Fashion de Mărţişor
Florin Răchitan  - Joi, 25 Februarie 2010

Pentru luni, 1 Martie, Casa de Modă „Inedit”, în colaborare cu Liceul de Artă „Aurel Popp” şi Teatrul de Nord au pregătit un spectacol cu adevărat inedit, ocazionat de lansarea colecţiei de primăvară-vară a celor mai cunoscuţi designeri vestimentari sătmăreni.

 

Show-ul intitulat „Happy Fashion” se vrea a fi „un crâmpei de fericire într-un anotimp în care natura se reinventează, invitându-vă la visare şi veselie” – după cum s-au exprimat reprezentanţii firmei „Inedit”, Sorina Tulan şi Cosmin Mureşan, în cadrul conferinţei de presă ce s-a desfăşurat joi pe această temă.

 

Directorul Liceului de Artă „Aurel Popp”, Otto Golban, a anunţat că în cadrul spectacolului vor fi prezentate şi creaţiile celor opt elevi ai grupei de design vestimentar a liceului, colecţia fiind realizată cu sprijinul profesioniştilor de la Inedit.

 

Totodată, directorul artistic al Teatrului de Nord, a declarat că actorii vor prezenta şi scurte momente umoristice pe scenă, spectacolul urmând să fie completat de un recital Aldo Blaga şi de multe surprize. Din surse neoficiale am aflat că pe scenă va urca, la un moment dat, şi primarul Iuliu Ilyes.

 

Spectacolul va începe la ora 19, preţul biletului de intrare fiind 20 lei.

Tags: happy fashion  inedit  teatru  
2101 vizite
Distribuie pe