Locale Altele
Miercuri, 11 Decembrie 2019
Mie, 11 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Samfest Jazz 2010
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 16 Iunie 2010

Samfest Jazz 2010 aduce la Satu Mare artişti de marcă din ţară şi străinătate. Manifestarea a ajuns acum la cea de-a VI-a ediţie, fiind programate patru zile pline de jazz adevărat.

În perioada 23-26 iunie, Filarmonica "Dinu Lipatti" va găzdui concerte ale unor nume grele din lumea jazz-ului, cu invitaţi care vor cânta pentru prima dată în oraşul de pe Someş.

Ne referim la Skopje Connection (foto) - un trio format din doi macedoneni şi un italian, Lars Danielsson Trio - jazz-men originari din Suedia, Grecia şi Marea Britanie, dar şi Special Providence din Ungaria, o trupă recomandată de colegii de la Centrul Cultural din Carei.

Pentru maratonul de jazz de patru zile s-au alocat 150.000 lei, festivalul fiind organizat de Primăria municipiului Satu Mare, Consiliul Local şi Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu".

În prima seară, pe data de 23 iunie, vor avea loc concertele celor de la In JazzTenso şi Tomasz Stanko Quintet Polonia, Danemarca, Finlanda . Pe 24 iunie vor cânta pentru publicul sătmărean Mike Godoroja&Blue Spirit, Bega Blues Band şi Special Providence din Ungaria. Vineri, 25 iunie, va fi rândul celor de la Jazz Friends, Snako Dixie Jazz Band şi a lui Sorin Romanescu să concerteze la filarmonică. În ultima zi, pe 26 iunie, vor susţine concerte Macro World, Skopje Connection şi Lars Danielsson Trio.

Toate spectacolele vor începe la ora 19.00. Biletele se găsesc în vânzare la Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu", situat pe strada Cuza Vodă nr. 2, sau se vor putea cumpăra înaintea concertelor de la Filarmonica "Dinu Lipatti" la preţul de 15 lei pe o zi sau 50 lei pentru toate cele patru zile.

1328 vizite
Distribuie pe