Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Backstage Dance School a făcut show în Ungaria
Sergiu Lenghel  - Luni, 5 Iulie 2010

Trupa sătmăreană care electrizează publicul la fiecare apariţie pe scenă a făcut show şi peste hotare. Înfiinţată după modelul american, băieţii şi fetele din Backstage Dance School au priză şi la vecinii noştri maghiari.


Invitaţi în acest week-end la Csengerujfalu, unde s-au sărbătorit Zilele Comunei, tinerii au prezentat un spectacol de 30 de minute cu diferite stiluri de dans.

 

Coregrafa Erika Lucaci, cea care a deschis la începutul lunii februarie această şcoală de dans la Satu Mare, a luat cu ea 18 dansatori care au arătat ce ştiu ei să facă pe stilurile C-walk, electro, dance mix, tecktonik, show dance, break sau dans oriental.


 

Şi pentru că recent s-a împlinit un an de la moartea starului pop Michael Jackson, nu putea lipsi un număr prin care fosta vedetă americană era imitată de unul din dansatorii sătmăreni. De asemenea, flash-mobul "Evolution of Dance" realizat în premieră la Satu Mare în luna martie la hypermarketul Real a putut fi văzut şi de locuitorii din Csengerujfalu.


 

În data de 20 august, echipa de dansatori de la Backstage Dance School va mai merge în Ungaria, unde vor avea un spectacol de Ziua Naţională. Însă până atunci, trupa de fete va dansa joi la Samfest Rock, la Aeroclubul Satu Mare. "Va fi singura trupă de dansatori care va urca pe scenă. Va fi un dans de stradă pe o piesă de la AC/DC, iar cei care vor cânta vor fi sătmărenii de la Majestic, care aduc un omagiu acestei formaţii" - spune coregrafa Erika Lucaci.
 

 

Peste 40 de elevi s-au înscris deja la şcoala de dans înfiinţată de Erika Lucaci, unde tinerii au posibilitatea să se afirme. Taxa este de 30 lei pe lună, iar locaţia unde se fac repetiţiile se află la "Johann Fitness Center", situată pe strada Energiei nr. 5/7.

 

2682 vizite
Distribuie pe