Locale Altele
Joi, 12 Decembrie 2019
Joi, 12 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
August Fest la Carei
Ioana Gavrău  - Miercuri, 11 August 2010

Careienii pregătesc încă o săptămână de distracție pentru iubitorii de mișcare, dar și pentru cei ce  îndrăgesc muzica populară și ușoară. Consiliul Local Carei și Primăria organizează în perioada 16  - 20  august 2010, cea de-a treia ediție a festivalului „August fest”.

 

În 16 august, pe terenul de handbal din parcul dendrologic Carei se vor organiza diverse jocuri distractive, începând cu ora 18.00. Miercuri, în 18 august, Matka, Rekettye, Rote Rose și Taraful Ceatăra vor evolua în cadrul Galei Folclorului careian, concertele fiind programate tot după ora 18.00.

Pentru ziua de joi, 19 august, sunt programate să susțină concerte trupele de muzică ușoară: Bangheads, No Limit, Fine Line, Super Truper, X-Colț, M-Team, Piticii, Castelanii.

 

Festivalul este încheiat de concertul susținut de actorii Teatrului de Nord Satu Mare, „Remember Beatles“, însă nu înainte de concursul „Cel mai puternic careian“, ajuns tot la cea de-a treia ediție. Programul pentru ziua de vineri începe la ora 17.00, locaţia fiind aceeași: Parcul Dendrologic Carei.

1133 vizite
Distribuie pe